Üdülési jog

Vásároljon örökös üdülési jogot Hajdúszoboszlón! (SIESTA ÜDÜLŐSZÖVETKEZET)

1×2 hetes és 2×2 hetes üdülési jogokat kínálunk a hajdúszoboszlói Aquapark tőszomszédságában, közel a strand és az uszoda bejáratához, a város csöndes részén. Egy és másfélszobás apartmanjaink jól felszerelt konyhával rendelkeznek. Az üdülőszálló több mint 20 éve működik, tagjaink teljes megelégedésére nyújt pihenést, kikapcsolódást, gyógyulását.

Üdülési turnusaink nem fix időpontban vannak, hanem évente forgó rendszerben egy nyári és egy téli üdülési lehetőséggel, így a 13 év alatt kiélvezheti Hajdúszoboszló nyüzsgő nyári arcát és a téli gyógyfürdő nyugalmát egyaránt.

Miért Hajdúszoboszlón?

 • Mert Magyarország legdinamikusabban fejlődő üdülővárosa.
 • Mert itt található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma.
 • Mert gyógyvize világhírű.
 • Mert a fiatalabb korosztálynak is kitűnő szórakozást kínál Aquaparkja, illetve fedett élményfürdője az Aqua-Palace.

Miért üdülőszövetkezeti üdülőben?

 • Mert ez az a hagyományos jogi forma, ahol tulajdoni nagyságtól függetlenül minden tagnak egy szavazata van, így ez kizárja annak lehetőségét, hogy a gazdasági döntések olyan érdekcsoport kezébe kerüljenek, akik magasabb tulajdoni hányadukból adódó erejüket a kisebbségre ráerőltessék.
 • Mert az üdülőszövetkezet gazdálkodása nonprofit jellegű, így egyetlen gazdasági érdekcsoport sem húzhat hasznot a gazdálkodásból, hiszen a megtermelt eredmény a közösségé.
 • Mert a jog örökölhető és tulajdonosa nem valamiféle tulajdont meghatározó átvitt jogot birtokol, hanem magát az üdülést.
 • Mert megállapodásunk alapján pihenhet a többi üdülőszövetkezeti üdülőben is Gyulán, Zalakaroson, Bükön, Agárdon és Hévízen.

Miért pont a SIESTA HOTELBEN?

 • Mert egy családias hangulatú üdülőben pihenhet, ahol a tagság jelentős része rendszeresen visszatérő vendég, így az egyes turnusokban ismerősök, barátságok. várják.
 • Mert az üdülési egységek apartmanok, amelyben jól felszerelt konyha is található, így üdülésén berendezkedhet önellátásra.
 • Mert természetesen pihenhet úgy is mint egy szállodában, hiszen szobáink kényelmesen felszereltek, a földszinten étterem működik a szállót nagy park veszi körbe, és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére.

Az üdülőszövetkezeti üdülési jogok jóval mérsékeltebb áron kaphatók, mint más, újonnan létesült luxusnyaralókban kapható üdülési jogok, így ezt családok, gyógyulni vágyó nyugdíjasok is könnyebben megengedhetik maguknak.

A vásárlás lehetőségeiről érdeklődjön Budapesten a +36 1 46-00-391 telefonszámon, Hajdúszoboszlón a +36 52 361 007–s telefonszámon.

tagigomb1gomb2 gomb3 gomb4

Aktuális híreink

Húsvét a Hungarospa-ban

2019. április 19-22. A húsvéti ünnepi hétvégén a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum ismét ajándékokkal, programokkal várja vendégeit. A húsvéti hétvégén a hajdúszoboszlói fürdőben a hagyományőrzés és a meglepetés ajándékok mellett szauna szeánsz és gyermek...